array(2) {
  ["nl"]=>
  array(13) {
    ["code"]=>
    string(2) "nl"
    ["id"]=>
    string(2) "38"
    ["native_name"]=>
    string(10) "Nederlands"
    ["major"]=>
    string(1) "1"
    ["active"]=>
    string(1) "1"
    ["default_locale"]=>
    string(5) "nl_NL"
    ["encode_url"]=>
    string(1) "0"
    ["tag"]=>
    string(2) "nl"
    ["missing"]=>
    int(0)
    ["translated_name"]=>
    string(10) "Nederlands"
    ["url"]=>
    string(53) "https://spiritofwinter.nl/nieuws/de-hofkeuken-2022-2/"
    ["country_flag_url"]=>
    string(88) "https://spiritofwinter.nl/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/nl.png"
    ["language_code"]=>
    string(2) "nl"
  }
  ["de"]=>
  array(13) {
    ["code"]=>
    string(2) "de"
    ["id"]=>
    string(1) "3"
    ["native_name"]=>
    string(7) "Deutsch"
    ["major"]=>
    string(1) "1"
    ["active"]=>
    int(0)
    ["default_locale"]=>
    string(5) "de_DE"
    ["encode_url"]=>
    string(1) "0"
    ["tag"]=>
    string(2) "de"
    ["missing"]=>
    int(1)
    ["translated_name"]=>
    string(5) "Duits"
    ["url"]=>
    string(28) "http://spiritofwinter.nl/de/"
    ["country_flag_url"]=>
    string(88) "https://spiritofwinter.nl/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/de.png"
    ["language_code"]=>
    string(2) "de"
  }
}
nl / de

Koop tickets

Elke dag in ‘DE HOFKEUKEN’

Elke dag inspirerende Orientaalse kookdemo’s met ’tips & tricks’ door Chef Dee Hillert van DEE’s Kitchen. Butler Cornelis vertelt je alles “The Gift of Good Manners” en laat zien hoe je een fles Champagne opent met een sabel, Mooque van Atelier de Campagne vertelt over hoe je ‘anders kan kijken naar kunst’…  Allemaal in ‘De HofKeuken’, gelegen op het Fair-terrein.

 

Elke dag!

Chef Dee Hillert

Het is met trots dat wij voorstellen de nieuwe chefkok van onze Hofkeuken; Dee Hillert!

 

Dee is eigenaresse en naamgever van Dee’s Kitchen en heeft meer dan 35 jaar ervaring in het bereiden van o.a. heerlijke Thaise gerechten. Dee studeerde in Bangkok 4 jaar aan de ‘Bangkok Academy cooking school’  Thai & oriental Cuisine en mag zich ‘Professional Thai Chef” noemen.

Ook volgde zij recent een ‘Japanese chefs cooking course’ aan ‘The V School’, ’the Leading Boutique Culinary School’ in Thailand. In de HofKeuken deelt zij haar kennis, passie en ervaring om ook jou te laten genieten van de smaken die de oriëntaalse keuken rijk is. En die is zó veelzijdig: heerlijke verse kruiden, geurige aroma’s, een mooie presentatie… al je zintuigen worden geprikkeld!

Elke dag verzorgd Dee Orientaalse cuisine kook demo’s met tips & tricks in de Hofkeuken, gelegen op het Fair-terrein.

Butler Cornelis, “The Gift of Good Manners”

In de HofKeuken gaat Butler Cornelis je alles vertellen over tafeletiquette en demonstreert hij het sabreren van een fles champagne met een sabel. Over het butler vak mag je Cornelis alles vragen maar over zijn uitgebreide wereldwijde clientè is butler Cornelis uiteraard uiterst discreet. En of je Cornelis moet aanspreken met meneer, butler, Cornelis of sir dat mag je gerust aan hem vragen…

Cornelis Greveling mag zich met recht ‘Professional Butler’ noemen! Cornelis is een visionair op het gebied van Butlerservice en is meerdere malen verkozen tot butler van het jaar én winnaar van de Prestige Award 2020, Naast zijn werkzaamheden als CEO van ‘The International Butler Training Institute’ en o.a. optredens voor radio en TV is Cornelis ook verbonden aan ‘The Guild of International Domestic staff’ en geeft Cornelis lezingen en trainingen over gastvrijheid aan diverse gerenommeerde Internationale hotels in binnen en buitenland. Cornelis is daarbij nog steeds verbonden aan diverse huishoudens voor het trainen, ondersteunen en adviseren van de butlers en het opzetten en begeleiden van de gehele huishouding.

Butler Paul sabreert een fles Champagne samen met bezoeker

 

 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

©2023 Spirit of Winter