Even heerlijk bijkomen na Spirit of Winter in Wellnessresort de Veluwse Bron?

Veluwse Bron en TREATMENTS®

Bezoek de stand van Veluwse Bron tijdens Spirit of Winter en ontvang een voucher voor een ontspannen Dagje Wellness bij de Veluwse Bron of één van de andere bijbehorende wellnessresorts t.w.v. € 33,50 (excl. boekingskosten en eventuele toeslagen).

Veluwse Bron: een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Het wellnessresort, tussen Apeldoorn en Zwolle, ligt op een groot landgoed en biedt een enorme diversiteit aan sauna- en wellnessfaciliteiten.

Het meer van de Veluwse Bron, dat hier en daar een diepte heeft van 10 meter, is het natuurlijke, rustgevende middelpunt van dit grote en veelzijdige wellnessresort met een gevarieerd aanbod aan sauna’s, stoombaden, zwembaden, dompelbaden en whirlpools. Een waar wellnessparadijs middenin de Veluwse natuur.

Nieuw bij de Veluwse Bron: TREATMENTS®. Ontdek deze eeuwenoude, bijzondere en soms al bijna vergeten wellnessbehandelingen. Waan u voor even in een andere wereld en laat u terugvoeren naar het oude Ceylon, Bhutan, Japan of Bolivia. Of geniet lekker thuis in uw eigen badkamer van TREATMENTS®. Ontdek alle prachtige home & bodyproducten die met zorg zijn samengesteld. De producten hebben unieke geuren en zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Alle ingrediënten zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën.

 

 

 

terras_veluwsebron

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

©2016 Spirit of WinterBlijf op de hoogte via onze nieuwsbrief