Ontdek Apeldoorn

Apeldoorn: hoofdstad op de Veluwe! Niet alleen onze bruisende stad loopt over van de natuur en cultuur, ook buiten de stad vind je de prachtigste bossen en uitgestrekte natuurgebieden met hei en zelfs zandverstuivingen. Laat je tijdens je bezoek verrassen door een bijzondere mix van cultuur, natuur en het stadse! Apeldoorn heeft alles voor een heerlijke dag (of meerdere dagen) uit!

Zien & Doen

Een dagje uit in Apeldooorn betekent kiezen.  De stad heeft een hoge attractiedichtheid.  Bezoek de apen in Apenheul, ontdek pretpark de Julianatoren of ga terug in de tijd met een ritje met de stoomtrein. Wie gezellig en actief bezig wil zijn is er het Klimbos Veluwe of struin door de grootste zandverstuiving van Europa en aanschouw het imposante zendgebouw Radio Kootwijk…

Evenmenten zijn er in alle soorten en maten: van een gezellig foodfestival met de lekkerste bites, tot grote muziekspektakels waar je kunt dansen tot in de late uurtjes. Op jaarbasis vinden er ruim 200 evenementen plaats!

Apeldoorn en groen zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Geniet van prachtige wandel, fiets- en ruiterroutes in de natuur in en om Apeldoorn.

 

 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

©2021 Spirit of Winter Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief