array(2) {
  ["nl"]=>
  array(13) {
    ["code"]=>
    string(2) "nl"
    ["id"]=>
    string(2) "38"
    ["native_name"]=>
    string(10) "Nederlands"
    ["major"]=>
    string(1) "1"
    ["active"]=>
    string(1) "1"
    ["default_locale"]=>
    string(5) "nl_NL"
    ["encode_url"]=>
    string(1) "0"
    ["tag"]=>
    string(2) "nl"
    ["missing"]=>
    int(0)
    ["translated_name"]=>
    string(10) "Nederlands"
    ["url"]=>
    string(56) "https://spiritofwinter.nl/nieuws/we-5-toppers-hofkeuken/"
    ["country_flag_url"]=>
    string(88) "https://spiritofwinter.nl/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/nl.png"
    ["language_code"]=>
    string(2) "nl"
  }
  ["de"]=>
  array(13) {
    ["code"]=>
    string(2) "de"
    ["id"]=>
    string(1) "3"
    ["native_name"]=>
    string(7) "Deutsch"
    ["major"]=>
    string(1) "1"
    ["active"]=>
    int(0)
    ["default_locale"]=>
    string(5) "de_DE"
    ["encode_url"]=>
    string(1) "0"
    ["tag"]=>
    string(2) "de"
    ["missing"]=>
    int(1)
    ["translated_name"]=>
    string(5) "Duits"
    ["url"]=>
    string(28) "http://spiritofwinter.nl/de/"
    ["country_flag_url"]=>
    string(88) "https://spiritofwinter.nl/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/de.png"
    ["language_code"]=>
    string(2) "de"
  }
}
nl / de

Koop tickets

DE HOFKEUKEN

Elke dag!

Cuisultant Tamar Kersemaekers

Tamar heeft een grote liefde en passie voor gastvrijheid, gastronomie en gezelligheid en wil dat graag delen met zoveel mogelijk mensen, gasten, bezoekers, collega’s en vakgenoten. Tamar: “Geïnspireerd door mijn favoriete keukengereedschappen: het mes, de garde en de sommelier ben ik de ‘Cuisultant’. Altijd scherp (mes), kloppend (garde) en verdraaid (sommelier) goed!

In de HofKeuken vertegenwoordigt Tamar ‘PePe del Sol’, een Spaanse delicatesse winkel in ‘s-Hertogenbosch en uiteraard ook aanwezig op Spirit of Winter. Tamar gaat de bezoeker van de Winterfair kennis laten maken met de culinaire Spaanse klassiekers.

Private Chef Bjørn

In de Hofkeuken geeft Chef Bjørn dit jaar de workshop ‘Meet the Chef’. Private Chef Bjørn: “Heb je een vraag over eten in de breedste zin van het woord? Kom dan naar 1 van mijn workshops dan beantwoord ik deze graag. Daarnaast laat ik zien welke producten onmisbaar zijn in een goede keuken en met welke producten Chefs werken. En ik laat je zien hoe je plantaardig eten op een makkelijke  manier een onderdeel kan laten zijn van een gezond eetpatroon.Eten is een feestje. Eten is verbinden, beleven en ontdekken. Tot in de Hofkeuken!’’Private Chef Bjørn staat voor echte smaken en de hoogste kwaliteit. Eten en alles daarom heen is zijn passie. Bjørn werkt uitsluitend met verse, pure en huisgemaakte producten uit het seizoen en waar mogelijk lokaal en biologisch. Zijn gasten verrassen en verwennen met eten vindt Bjørn het mooiste wat er is

Grand Pasteur

Anne Grootherder chocolatier en patissier ‘ontwerpt’ bonbons en maakt ze vervolgens met de meest moderne technieken. Dat geldt overigens niet voor sommige ingrediënten want die worden gewoon ‘ouderwets’ gekweekt in eigen kruidentuin. Genoeg over techniek want het gaat uiteindelijk om de smaak van deze prachtige ambachtelijke bonbons! En die is echt verrukkelijk, alsof er een engeltje over je tong danst!

Koksland.nl

 

En dan is er ook nog Peter Eemsing van Koksland.nl, dat hij samen met zijn vrouw Christa Dreef runt. Peter: “Met Koks-land.nl maakten wij van onze grote passie voor koken een nieuw avontuur. Wij gaan tijdens Spirit of Winter vol inzetten op het blenden in de keuken. Dat kan met veel verschillende ingrediënten. We laten tijdens zien hoe je op relatief eenvoudige wijze de lekkerste sapjes, smoothies en soepjes bereidt. Zeker soep is ook een leuke ‘touch’ richting de feestdagen. Daarnaast laten we zien hoe je ook met droge ingrediënten met de blender heerlijk aan de slag kan!”

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

©2019 Spirit of Winter Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief