array(2) {
  ["nl"]=>
  array(13) {
    ["code"]=>
    string(2) "nl"
    ["id"]=>
    string(2) "38"
    ["native_name"]=>
    string(10) "Nederlands"
    ["major"]=>
    string(1) "1"
    ["active"]=>
    string(1) "1"
    ["default_locale"]=>
    string(5) "nl_NL"
    ["encode_url"]=>
    string(1) "0"
    ["tag"]=>
    string(2) "nl"
    ["missing"]=>
    int(0)
    ["translated_name"]=>
    string(10) "Nederlands"
    ["url"]=>
    string(60) "https://spiritofwinter.nl/nieuws/programma-hofkeuken-bekend/"
    ["country_flag_url"]=>
    string(88) "https://spiritofwinter.nl/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/nl.png"
    ["language_code"]=>
    string(2) "nl"
  }
  ["de"]=>
  array(13) {
    ["code"]=>
    string(2) "de"
    ["id"]=>
    string(1) "3"
    ["native_name"]=>
    string(7) "Deutsch"
    ["major"]=>
    string(1) "1"
    ["active"]=>
    int(0)
    ["default_locale"]=>
    string(5) "de_DE"
    ["encode_url"]=>
    string(1) "0"
    ["tag"]=>
    string(2) "de"
    ["missing"]=>
    int(1)
    ["translated_name"]=>
    string(5) "Duits"
    ["url"]=>
    string(28) "http://spiritofwinter.nl/de/"
    ["country_flag_url"]=>
    string(88) "https://spiritofwinter.nl/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/de.png"
    ["language_code"]=>
    string(2) "de"
  }
}
nl / de

Koop tickets

Programma ‘5 Toppers in de Hofkeuken’

Meer weten over onze HofKeuken Toppers?

Lees hier verder

Elke dag woensdag t/m zondag

• van 11.15 tot 12.00 uur Private Chef Bjørn met ‘Meet the Chef’

• van  12.00 tot 13.00 uur Koksland.nl met ‘Sous vide Picanha’

• van 13.00 tot 14.00 uur Koksland.nl met ‘Sous vide met ‘vergeten’ Groenten’

• van 14.00 tot 14.45  uur Private Chef Bjørn met ‘Meet the Chef’

• van 14.45 uur tot 15.30 uur Tamar Kersemaekers met ‘ Paella’

• van 15.30 uur tot 16.15 Grand Pasteur met ‘Chocolade room Truffels’

Spirit of Winter bij night vrijdag

• van 16.15 tot 17.00 uur Nel Schellekens met ‘Van Kop tot Kont’

• van 17.00 uur tot 17.45 uur Nel Schellekens met  ‘Van Kop tot Kont’

• van 17.45 tot 18.30 uur Private Chef Bjørn met ‘Meet the Chef’

• van 18.30 tot 19.15 uur Tamar Kersemaekers met ‘ Paella’

Spirit of Winter bij night zaterdag

• van 16.15 tot 17.00 uur Koksland met ‘Creatief met rook’

• van 17.00 uur tot 17.45 uur Grand Pasteur met ‘Chocolade room Truffels’

• van 17.45 tot 18.30 uur Private Chef Bjørn met ‘Meet the Chef’

• van 18.30 tot 19.15 uur Tamar Kersemaekers met ‘ Paella’

 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

©2016 Spirit of WinterBlijf op de hoogte via onze nieuwsbrief