array(2) {
  ["nl"]=>
  array(13) {
    ["code"]=>
    string(2) "nl"
    ["id"]=>
    string(2) "38"
    ["native_name"]=>
    string(10) "Nederlands"
    ["major"]=>
    string(1) "1"
    ["active"]=>
    string(1) "1"
    ["default_locale"]=>
    string(5) "nl_NL"
    ["encode_url"]=>
    string(1) "0"
    ["tag"]=>
    string(2) "nl"
    ["missing"]=>
    int(0)
    ["translated_name"]=>
    string(10) "Nederlands"
    ["url"]=>
    string(89) "https://spiritofwinter.nl/nieuws/nieuw-in-de-hofkeuken-anders-dan-wijn-en-puur-chocolade/"
    ["country_flag_url"]=>
    string(88) "https://spiritofwinter.nl/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/nl.png"
    ["language_code"]=>
    string(2) "nl"
  }
  ["de"]=>
  array(13) {
    ["code"]=>
    string(2) "de"
    ["id"]=>
    string(1) "3"
    ["native_name"]=>
    string(7) "Deutsch"
    ["major"]=>
    string(1) "1"
    ["active"]=>
    int(0)
    ["default_locale"]=>
    string(5) "de_DE"
    ["encode_url"]=>
    string(1) "0"
    ["tag"]=>
    string(2) "de"
    ["missing"]=>
    int(1)
    ["translated_name"]=>
    string(5) "Duits"
    ["url"]=>
    string(28) "http://spiritofwinter.nl/de/"
    ["country_flag_url"]=>
    string(88) "https://spiritofwinter.nl/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/de.png"
    ["language_code"]=>
    string(2) "de"
  }
}
nl / de

Koop tickets

Nieuw in de Hofkeuken

Anders dan Wijn en PUUR Chocolade

Nieuw is dit jaar de workshop van Robert Berger van ‘Anders dan Wijn’ en Peter van Driel van ‘PUUR chocolade’. Mannen met een passie voor echte pure producten. In deze workshop laten zij zien hoe ‘hun’ pure smaken worden samengebracht in één … wat dat is blijft nog even een verrassing.

     

‘Anders dan Wijn’ is in Nederland beroemd en geroemd om zijn ‘Bergers’. ‘Bergers’ zijn geen wijnen maar worden wel op dezelfde manier vergist zoals wijnen. Robert maakt zijn ‘Bergers’ van écht van alles behalve… druiven. Denk aan bloemen, vruchten, boomsappen, wortels of gewassen. Met veel liefde en aandacht maakt Robert letterlijk met handen en voeten zijn ‘Bergers’. Van de beste producten uit de natuur en uiteraard zonder toevoegingen en zonder sulfiet. Met diezelfde liefde en aandacht vertelt hij in deze workshop alles over zijn ‘Bergers’.

Toen Peter in 2006 met PUUR chocolade begon had hij de liefde voor chocolade al in zijn genen zitten. Zijn grootvader bestierde in het begin van de vorige eeuw een heuse chocoladefabriek in Amsterdam. Alle producten van PUUR worden nog net als toen op de ambachtelijke manier gemaakt en dat proef je. Chocoladeatelier PUUR staat voor kwaliteit. Pure kwaliteit die bereikt wordt door het gebruik van de beste, pure fair-trade grondstoffen en dus zonder chemische geur- of kleurstoffen of andere toevoegingen. Peter gaat je in deze workshop niet alleen vertellen over zijn passie maar gaat je ook laten zien hoe je overheerlijke bonbons maakt.

Robert heeft nog een surprise in petto. Hij heeft namelijk zijn piano meegenomen en zal in de Hofkeuken zorgen voor een muzikaal intermezzo. Robert omschrijft zichzelf als een “muzikaal beest met een ruige voice”! Heeft zijn muziek je te pakken dan heeft Robert CD’s van zijn muziek om thuis nog eens na te genieten.

Tot in de Hofkeuken!

     

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

©2021 Spirit of Winter Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief