Koksland.nl -maakt thuis koken leuker-

 

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. Met Koksland.nl maakten zij van hun grote passie voor koken een nieuw avontuur.

Peter en Christa: “Wij leven met onze 2 leonbergers, 2 ridgebacks, 4 kippen en 3 minivarkens op een rustiek boerderijtje langs de IJssel. In onze boomgaard van 10.000 m2 leeft het land rond onze keuken. De appel, peren, pruimen, kersen en walnotenbomen brengen ons veel fruit waar we in het najaar weer allemaal zelf producten mee maken. Koken is onze passie, bijna dagelijks bereiden we alles vers en het liefst mogelijk met producten uit onze directe omgeving. Daarnaast doen we veel workshops op het gebied van (buiten) koken, bakken, bereiden en geven we demo’s met de apparatuur en spulletjes die we gebruiken. Ook voor een private dining of een kookworkshop kan je hier terecht met in principe maximaal 8 mensen”.

De ingrediënten om mee te koken zijn de persoonlijke keuze’s van Peter en Christa: “Op onze zoektocht naar de beste ingrediënten hebben we een selectie voor je gemaakt in onze winkel. De kruiden zijn bijna altijd biologisch, de koffie is een voor ons gebrand, onze meelsoorten zijn de beste om mee te werken en de olie soorten zijn een genot qua smaak”.

Koksland is er voornamelijk om iedereen te inspireren weer te gaan koken. Koken hoeft niet veel werk te zijn. Je zult op Koksland.nl genoeg recepten vinden om zelf heerlijk en vers mee aan de slag te gaan!

Bleiben Sie mit unserem Newsletter

©2016 Spirit of WinterBleiben Sie mit unserem Newsletter