array(2) {
  ["nl"]=>
  array(13) {
    ["code"]=>
    string(2) "nl"
    ["id"]=>
    string(2) "38"
    ["native_name"]=>
    string(10) "Nederlands"
    ["major"]=>
    string(1) "1"
    ["active"]=>
    string(1) "1"
    ["default_locale"]=>
    string(5) "nl_NL"
    ["encode_url"]=>
    string(1) "0"
    ["tag"]=>
    string(2) "nl"
    ["missing"]=>
    int(0)
    ["translated_name"]=>
    string(10) "Nederlands"
    ["url"]=>
    string(61) "http://spiritofwinter.nl/nieuws/kookdemo-programma-hofkeuken/"
    ["country_flag_url"]=>
    string(87) "http://spiritofwinter.nl/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/nl.png"
    ["language_code"]=>
    string(2) "nl"
  }
  ["de"]=>
  array(13) {
    ["code"]=>
    string(2) "de"
    ["id"]=>
    string(1) "3"
    ["native_name"]=>
    string(7) "Deutsch"
    ["major"]=>
    string(1) "1"
    ["active"]=>
    int(0)
    ["default_locale"]=>
    string(5) "de_DE"
    ["encode_url"]=>
    string(1) "0"
    ["tag"]=>
    string(2) "de"
    ["missing"]=>
    int(1)
    ["translated_name"]=>
    string(5) "Duits"
    ["url"]=>
    string(28) "http://spiritofwinter.nl/de/"
    ["country_flag_url"]=>
    string(87) "http://spiritofwinter.nl/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/de.png"
    ["language_code"]=>
    string(2) "de"
  }
}
nl / de

Koop tickets

Elke dag

12.00 tot 12.45 uur Private Chef Bjørn – Olivioli

13.00 tot 13.45 uur Private Chef Bjørn

14.00 tot 14.45 uur Uitgekookt

15.00 tot 15.45 uur Grand Pasteur

Vrijdag en zaterdag Spirit of Winter by Night

17.00 tot 17.45 uur Private Chef Bjørn

18.00 tot 18.45 uur Grand Pasteur

19.00 tot 19.45 uur Private Chef Bjørn

Private Chef Bjorn – Sharing & Nature Food

Bjørn bereid ik 2 gerechten, een voorgerecht en een dessert. Het voorgerecht zal zijn een terrine van wilde konijn en gamba’s en het dessert een crêpe suzette taart. Daarbij geeft Bjørn gezonde alternatieven voor veel gebruikte ingrediënten en het toepassen van natuurvoeding

imgres-2

Over Bjørn

Chef Bjørn leerde het vak in de keukens van Amsterdam waar hij zeventien jaar lang ervaring op mocht doen als kok bij bedrijven als Hotel De L’Europe, De jonge Dikkert en Chefs als Ron Blaauw, Michel van der Kroft en Jonnie Boer. Pure voeding en echte smaken dat is de essentie van ‘Private Chef Bjørn’. Chef Bjørn werkt uitsluitend met verse en waar mogelijk lokale en biologische (dynamische) producten. Alle producten zijn uiteraard huisgemaakt en er wordt gekookt met de seizoenen.

Chef Bjørn: “ik zie het als een missie om te koken vanaf de basis, gasten eten te laten proeven zoals smaken bedoeld zijn en zo een bijzondere en blijvende culinaire herinnering te creëren”.

Olivioli – Welkom in de wereld van koken met olijfolie en Balsamico!

Eric Mesrits van Olivioli maakt een gegrilde zalmmoot met maple balsamico en groene asperges met citroen olie, citrus balsamico en pecorino.

gegrildezalm-met-groene-asperges

Over Olivioli

Eric Mesrits en Galina Gorbach van OLIVIOLI hebben als motto; “genieten en verwennen met de culinaire magie van de mooiste olijfolie en azijn”!

Eric: “Onze olijfolie komt van kleine olijfolieboeren die alleen de allerbeste, mooiste en sappigste olijven gebruiken. Wij combineren uitmuntende kwaliteit met stijl en design. De exclusieve flessen in gelimiteerde oplage onderstrepen dat extra ‘verwen’ gevoel en maken onze producten een genot om te proeven, te geven én te krijgen”.

Uitgekookt.nl

De liefde voor het vak en de passie voor lekker eten zit Uitgekookt.nl sinds 1830 in het bloed. In de loop der jaren hebben zij hun dienstverlening steeds verder uitgebreid. Van een winkel met verse traiteur artikelen naar een full-service catering bedrijf en sinds ruim acht jaar een zeer succesvolle verse maaltijdservice

Grand Pasteur

Anne Grootherder van Grandpasteur toont je alle ‘tips & tricks’ om overheerlijke Truffels te maken!

preview-full-8ed1be9ab9

Over Grand Pasteur

Wist je dat je ook bonbons kan ‘airbrushen’!?

Anne Grootherder chocolatier en patissier ‘ontwerpt’ bonbons en maakt ze vervolgens met de meest moderne technieken. Dat geldt overigens niet voor sommige ingrediënten want die worden gewoon ‘ouderwets’ gekweekt in eigen kruidentuin. Genoeg over techniek want het gaat uiteindelijk om de smaak van deze prachtige ambachtelijke bonbons! En die is echt verrukkelijk, alsof er een engeltje over je tong danst!

De KeukenMeyt

Onze Hofkeuken is gebouwd door de KeukenMeyt. Er wordt gekookt op een prachtig inductie fornuis van La Canche! De KeukenMeyt werkt volgens een bijzonder concept om je droomkeuken te creëren. Zij combineren jouw wensen over kookbeleving, materialen, apperatuur en je persoonlijke style met de beste materialen en kwaliteitsproducten rechtstreeks van de interieurbouwers tot een keuken met jouw ‘eigen indentiteit’. Of dat nu een moderne, landelijke, klassieke, moderne of nostalgische keuken is!

Danielle Westen; “ik heb 16 jaar ervaring met keukens en interieuradvies. Als ‘keukenmeyt’ kom ik graag bij je thuis. Om kennis te maken en voor een vrijblijvende inventarisatie van je wensen. Omdat wij krachten weten te bundelen en de kosten van dure showrooms beperken, kunnen wij u altijd een scherp aanbod doen.”

De stand van de Keukenmeyt is tegenover de HofKeuken

keukenmeytimages

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

©2016 Spirit of WinterBlijf op de hoogte via onze nieuwsbrief